dissabte, 16 de maig del 2009



ENTRANTS
Pica-pica del cuiner. 18'00€
Rigatonis farcits de carbassa espinacs i mató gratinats
amb beixamel de ceps. 8'00€
Amanida de contrasts de Can Cap. 7'00€
Sopa freda d'espàrrecs amb crostons, encenalls de
pernil Ibèric i pèsols de l'hort. 6'50€
Carpaccio de tonyina amb blat de moro, festucs, rúcula i mel
de sidra. 9'00€
Grasaleta de Sta Teresa de Garnatxa amb un tall de foier
i confitura de pera. 9'50€


ARROSSOS (mínim 2 persones)
Arròs de muntanya. 12'00€
Arròs negre de calamarcets i escarxofes 11'00€
Arròs de peix 15'00€
Fideuà de rap amb suau gratinat d'all i oli de poma 15'50€
Arròs amb llamàntol o llagosta (per encàrrec) s. m.


SEGONS DE CARN
Galta de vedella estofada amb Ratafia acompanyada de
gnoccis farcits de formatge blau 10'50€
Costellada de porc a baixa temperatura adobat com el
meu avi 12'00€
“Matambre” farcit de cansalada virada i prunes amb
salsa del seu suc 14'00€
Picantó especiat sobre polenta cremosa 12'50€
Entrecot de bou amb salsa de ceps acompanyada de
patates fumades 15'00€


SEGONS DE PEIX
Bacallà arrebossat a la mel sobre saltejat d'espinacs
a la catalana 12'00€
Suquet de peix del mercat 13'50€

PICA- PICA
Cassoleta de cargols amb un punt picant 8'00€
Closca del dia p.m.
Gamba de Palamós p.m.
Pernil Ibèric 12'50
Croquetes del dia 6'00€
Olives 3'00€
Assortit de formatges 12'00€
Anxoves 8'00€

POSTRES
Canaló de pinya farcit d'arròs amb llet i fruita de
la passió 6'00€
Infusió de cireres amb gelat de nata i carquinyolis 5'50€
Recuit de drap amb mel i melmelada de tomàquet i
maduixa 6'00€
Xocolata al 70% i plàtan 5'00€
Crema lleugera de vainilla i “dulce de leche” 4'50€
Formatges i dolços 7'00€